כאבים חזקים לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

23/08/2019 | 09:10 | מאת: אבי

שלום, אני לאחר ניתוח מעקפים כ- 9 שבועות ועדיין סובל כאבי תופת בעיקר באיזור בית השחי והכתפיים, כמו כן יש לי באצבעות הידיים והרגליים הרגשה חזקה של דקירות מלווה בכאב חזק מאוד שאינו מרפה. בלילות מאוד קשה להירדם וגם טיפות ה אופטלגין והאקמול אינם משפיעים. אשמח לשמוע מכם האם זה דבר שבשגרה? האם אפשר לקחת כדור שינה או שזה ממכר? האם אפשרי לטפל בכאב עם טיפות שמן קנאביס או שזה מסוכן עבורי? תודה רבה.

26/08/2019 | 09:21 | מאת: eitan snir

ש מועקות זמן מה לאחר הניתוח. לדעתי משכחיי כאבים , כפי שחוויתה לא ממש עוזרים. הייתי כן מציע לקחת כדור לשינה, לנסות לשבור את המעגל הזה. יש חשיבות בשינה רציפה , גם עם כדור

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה