שאלה דחופה בענין הריון אחרי החלפת מסתם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

24/07/2017 | 18:49 | מאת: רונית

בת 39 עברתי החלפת מסתם בשיב"א לפני חודשיים ומרגישה מצוין, מאד רוצה להביא ילד ולכן החלפתיל מסתם ביולוגי, השאלה מה הסיכון להכנס להריון עכשיו, ואיך אדע מתי ודאי מותר לי להכנס.

19/08/2017 | 12:28 | מאת: ד"ר איתן שניר

הערכת מצבך הלבבי, ייעשה עי אקו לב ויינתן לך עי קרדיולוג, שאר הדברים הקשורים להריון ,(אינך מקבלת קומדין) יינתן עי הגניקולוג

20/08/2017 | 13:12 | מאת: מלי

זו השאלה, מבחינה תקנית כמה צריך לחכות, כי הרופא המנתח אומר למרות הפסקת הקומדין לחכות 4 חודשים, זה הרבה מדי לגילי אם ניתן פחות, וזו השאלה הממוקדת.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה