מספר שאלות לאחר פנואומטורקס

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

20/01/2017 | 13:48 | מאת: חסוי

שלום רב , לפני כ-6 שנים עברתי פנאומוטורקס ספונטני חוזר בריאה הימנית, עברתי ניתוח פלאורודזיס. מאז אין לי תחושה באיזור הניתוח ובנוסף ישנה גם רגישות באיזור. מספר שאלות: 1- האם ישנה דרך להחזיר את התחושה באיזור? 2- האם ישנה דרך להוריד את תחושת הרגישות? 3- האם מותר לי לעסוק בכל ספורט כולל הרמת משקולות ללא הגבלת משקל? 4- האם מותר לי לטוס כולל טיסות ארוכות? 5- האם ניתן היה להימנע מפגיעה בעצבים בניתוח? תודה רבה מראש.

22/01/2017 | 12:34 | מאת: איתן שניר

אין דרך להחזיר את התחושות של עצבים שנמצאים בעור ,ונפגעים כתוצאה מהחתך עצמו. מעל 6 חודשים אתה חופשי לטוס , לאן שתחפץ.

22/01/2017 | 12:37 | מאת: איתן שניר

ניתנה כבר תשובה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה