לא מתעורר אחרי ניתוח לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

21/12/2016 | 11:45 | מאת: מזל

אחי בן 61 עבור ניתוח בלב, היה לא איושה בלב ומסתם 1 נוסף דולף. עבר את הניתוח , לפני 30 יום , הוא לא הצליח לנשום בכוחות עצמו , אז עשו לו שוב ניתוח בקנה. כרגע הוא לא מחובר לדיאליזה , עד היום לא מתעורר רק מעביר את הראש שלו מצד לצד. אין שום הבעה בעינים שהוא מזהה אותנו. אחרי חודש מעבירים אותו מטיפול נמרץ למחלקה ד' . הייתכן דבר כזה שלא מתעוררים? ואם כן מתי? אשמח לתגובה בנושא

08/01/2017 | 10:52 | מאת: איתן שניר

שלום, קצת לא מובנת השאלה , "ומסתם נוסף הוחלף...." ז"א שהוחלפו 2 מסתמים ?? בכל מקרה דבר זה איננו מהלך סביר לאחר ניתוח לב, או גם מסתמים בלב, חולה שלא מתעורר, סביר להניח שמדובר בפגיעה נוירולוגיתסביב הניתוח שעבר. חסרים לי פרטים לגביי בדיקות שעבר ,כמו למשל, בדיקת CT מוח ? ללא ספק קבלתם גם עדכונים מצוות המנתח שלו.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה