משקל יתר ובעיות זקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/12/2020 | 07:27 | מאת: א

שלום, אני בן 43 נשוי עם 3 ילדים, גובה 1.75 ושוקל 116 ק״ג. מעולם לא הייתי רזה ותמיד מלא כשעכשיו אני במשקל שיא. כבר חודשיים שאין לי כמעט זקפה, אני בחור מאוד מיני, מתחרמן בקלות ועדיין - לא מצליח להעמיד אותו וגם כשכן, זה לפרק זמן קצר. כבר מספר פעמים שלא הצלחתי לקיים יחסי מין עם אשתי (שהיא מאוד סבלנית ומנסה לעזור) ונראה לי שנכנסתי עכשיו גם לחרדת ביצוע. השאלה בגדול - האם עודף המשקל הוא גורם מרכזי פה? אני עכשיו יושב מול המחשב עם פורנו והבחור לא ממתרומם. ממש מתסכל. (אגם, היה לי מקרה דומה לפני מספר שנים ואורולוג נתן לי טדאם שלא ממש עזר)

משקל יתר מזמין איתו מחלות כמו סכרת ויתר לחץ דם שהם ידועות כפוגעות בזיקפה. אם בדיקות הדם תקינות ואין אף אחד מהגורמים האלה אין ספק שיש שם חרדת ביצוע. למה היא קורת יש סיבות רבות לעניין. לצורך זה יש להיפגש עם איש מקצוע - מטפל מיני מעולם הנפש לא הרפואה. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה