תפיסות שגויות לגבי מיניות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/06/2017 | 22:06 | מאת: אנונימית

היי אתחיל בכך שאני בת 21 ובתולה. יש לי המון תפיסות שגויות לגבי מיניות , ולמרות שברציונל אני יודעת שהן שגויות אני לא מצליחה לגרום לעצמי להפסיק להרגיש ככה.. אמנם לא גדלתי בחברה דתית אך כן היו תמיד מסרים מהמדיה ומהחברה (תיכון למשל) שבנות שעושות סקס הן שרמוטות וגברים ששוכבים עם הרבה בנות הם מלכים.. ובפן האישי עברתי הרבה טראומות בחיים שלי, הפרעות אכילה משמעותיות שבעקבותן יש לי דימוי גוף מאוד שלילי, לא אוהבת בכלל את איך שהגוף שלי נראה, אני אפילו לא הולכת עם בגד ים לבריכה ויש לי חרדה חברתית חמורה, ברור שזה תורם לבעיה. קראתי על תסביך מדונה-זונה, וממש הזדהתי, אבל כלפי עצמי, מין הרגשה שאם אני אשכב עם מישהו אז אני כבר לא ילדה טובה וטהורה, אלא מלוכלכת. אני רואה בסקס דבר מלוכלך שנובע נטו מתשוקה בהמתית ולא מבינה איך אנשים במערכת יחסים כמו בעל ואישה מקיימים יחסים אני כן חווה עוררות מינית ואף מאוננת בצפייה בפורנו וחווה אורגזמה , ולאחר מכן מרגישה אשמה נוראית, לא רק כי אוננתי אלא כי אני גם רואה שאני כן מרגישה עוררות ממינית ככל האדם אז למה זה מעורר בי כזאת אי נוחות?! כל פעם שחברות שלי מדברות על סקס אני מתפתלת.. אציין כי אני בטיפול פסיכולוגי בשל החרדה.. האם זה מספיק לעלות את הנושא בטיפול או שיש אולי טיפול ממוקד ומסוים? אשמח לעצה.. תודה.

הבעיות שהצגת שקשורות לתחום המיני, רצוי שיהיו מטופלות ע"י איש מקצוע מהתחום. רצוי מטפל מיני מתחום הפסיכולוגי. אם את גרה במרכז אשמח לעזור. את מוזמנת להרים טלפון 054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה