כאבים ברגל ימין אני דואגת

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

06/04/2020 | 02:38 | מאת: קרוליין

אני לא יודעת מה לעשות הכאבים האלה צצים לי רק בלילה אני מיואשת היום היה לי טיפול אבל לא יכולתי ללכת בגלל שהייתי בחודשי שלי אני ממש מיואשת ביום אין כאבים רק בלילה והמטפל שלי הם יוצאים לחופשה ויחזרו רק אחרי פסח הוא אמר שהדלקת רדומה אז ממה תרגילים אני לא יכולה לעשות כי יש לי כאבים מה אתה ממליץ לעשות אני הולכת ודורכת על הרגל בלי קביים כבר הכאבים האלה יעברו היה לי תור גם לאורטפד אבל בגלל המצב ואני בקבוצת סיכון סוכרת ולחץ דם אני צריכה לדאוג ?

07/04/2020 | 14:46 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אכן חולים עם סוכרת, במיוחד סוכרת לא מאוזנת, ועם יתר לחץ דם נמצאים בקבוצת סיכון במה שנוגע למחלת קורונה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב