החלמה מדלקת בגב התחתון

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

21/11/2019 | 17:37 | מאת: קרוליין

לפני שבועיים החלמתי אחרי התקף שעברתי הייתי חודש בבית ורק לפני שבועיים הייתה לי החלמה לפני שבוע הייתי אצל המטפל שלי שבדק אותי ואמר שיש שיפור אדיר שהדלקת החלימה ברקמה וגם רופא שלי נתן לי וטמינים ל-20 ימים ביום שלישי האחרון לקחתי את הכדור האחרון אתמול אחרי הרבה זמן שהייתי בבית התחלתי ללכת לקניון עשיתי פדיקור ברגל ונאלצתי ליישר את הרגל היום יש לי כאבים האם הכאבים האלה מעברו זה בגלל הכי הרבה זמן שלא הלכתי ולא יצאתי היו לי התכווצות שרירים ברגל ימין זה יעבור זה בגלל הפדיקור או בגלל ההליכה שעשיתי אתמול ?

24/11/2019 | 11:33 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כפי שכתבנו לשאלותיך בעבר, ברוב המקרים כאבי גב חולפים תוך 3 חודשים. אחרי תקופה של מיעוט בהנעת הגפיים יש מקום להפעלה מודרכת, לרבות, פיזיותרפיה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב