הרדמה והנשמה עקב copd מהמומלץ לעשות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

06/10/2019 | 08:36 | מאת: יעקב

אבא שלי מורדם ומונשם עקב copd מחלת ריאות כבר שבוע רוצים לעשות לו חור בגרון האם זה כדאי ואם יש סיכון תודה מראש

07/10/2019 | 09:34 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, חולה שזקוק להנשמה מלאכותית במהלך תקופה ארוכה, מומלץ שיעבור פיום קנה, זאת, כדי למנוע סיבוכים מעצם נוכחות צינור תוך קני בפה (או באף) וכמו כן כדי לאפשר פינוי הפרשות באופן יעיל יותר וגם כן להקל על הנשימה כאשר החולה יחזור לנשום לבד. כמו בכל ניתוח ישנם סיכונים גם בפיום קנה אבל הם נדירים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב