אז מה הבעיה שלי? אף רופא לא יודע!

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

10/08/2019 | 21:10 | מאת: אסתי

אני בת 28. לפני 5 חודשים ילדתי. וכחודשיים לפני הלידה התחלתי להרגיש כאבים עזים ודקירות בכפות רגליים בהתקפים נוראים. שללתי ראומטולוג, רפא נשים,אורטופד , כלי דם, אי אם גי וביופסיה עצב תקין. מה לעשות? אני מרגישה שמצבי מדרדר כבר דוקר לי וכואב לי נורא נהברך עד כפות הרגליים וגם בכפות ידיים ובשבוע האחרון גם הגב. מה זה התופעה? מה לעשות? אני לא שורדת. ליריקה 150 וסימבלטה לא השפיעו רציתי לציין שכבר תקופה ארוכה מדי פעם מאד כואב לי הראש ועין אחת תאני לא רואה ככ טוב נהיהלי כמו חושך כזה עד שזה עובר לוח כמה דקות כל פעם עין אחרת. האם זה קשור לסיפור שלי? או שזה 2דברים נפרדים? והאם זה מחשיד למשהו? כמו"כ, כפות הרגליים שלי משנות לאט לאט את צבען מצבע שחום לצבע בהיר בגב כף הרגל וזה כבר בשלב די מתקדם. האם זה מפחיד? קשור לטרשת? איך להתייחס לכך? וכן , מגע בכף הרגל שלי אפילו אם הוא אמור להיות נעים זה גורם לי לצמרמורת ולגירוי כאב בלתי מוסבר. מזכירה שוב שאי אםגי וביופסיה עצב תקין. מה לעשות? הסיפור שלי מפחיד? כיצד להתיחס לכל אחד מהסעיפים. במרפאת כאב הד"ר אמר לי לעשות MRIע"ש צוארי מתני והקופת חולים לאומית לא מאשרת לי. בבקשה תעזרו לי!!

שלום רב, אני ממליצה על ביצוע הבדיקות הבאות: 1. בדיקות דם - לבדוק רמת ויטמין B12, סוכר, קלציום ומגנזיום. 2. MRI צווארי ומתני בשאלה של מיאלופתיה. 3. MRI מוח. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב