ניתוח פיום בזמן זיהום

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

21/01/2019 | 06:37 | מאת: מימי

שלום אח שלי בן 63 שמאושפז כתוצאה מדלקת ריאות ו יסתבך עים חיידק וזיהום , והוחלט להזין אותו הזונדה דרך האף וגם עים מכונת הנשמה , כבר יותר מ 3 חודשים , למרות שאני אפוטרופוס שלו וחתמתי על ניתוח בצוואר להמשך הנשמה , נאמר לי שבזמן חום שיש לו לסירוגין וזיהום לא מבצעים ניתוח , שאלתי כמה זמן מחזיקים חולה עים מכונת הנשמה . קשה לי ליראות אותו כך שוכב מבלי ליפתוח את הפה ובלי לזוז כל כך הרבה זמן תודה על העזרה ומה אתה מציע במצב הקשה הזה לעשות תודה מימי

21/01/2019 | 12:36 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בחולה הזקוק להנשמה מלאכותית תקופה ארוכה, מומלץ לבצע פיום קנה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב