הרדמה קולונוסקופיה חיחממממממ

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

06/01/2019 | 12:40 | מאת: איתן

שלום רב אני אמור לעבור קולונסופיה לראשונה בחיי. אני חולה אפילפסיה, מאוזן באמצעות למיקטל. אני גם רגיש לפניצילין. לעיתים אני לוקח סטילנוקס ו:או קלונקס שאני לא נרדם. האם חומר ההרדמה שמזריקים בקולונסקופיה נוגד את התרופות והרגישות ויכול לעורר את המחלה? אודה לתשובתך

07/01/2019 | 17:53 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במקרה זה אני ממליץ על טיפול על ידי רופא מרדים במהלך הקולונוסקופיה. הרופא המרדים יבחר בתרופות שהסבירות לסיבוך ממנו אתה חושש הוא נמוך יותר. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב