שאלה חשובה על זיהום וניתוח

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

27/10/2018 | 08:40 | מאת: שלום לכולם

שלום 000000000000000000000000000אבא שלי עבר אירוע מוחי בגזע המוח לפני חודש בבית חולים טיפלו בו בהתחלה בטיפול נמרץ ואז עבר לחדר מונשם וללא הכרה בהתחלה היה בחדר עם עוד חולה במצב בידוד ולאחר כמה ימים העבירו לחדר עם עוד שני חולים. אני לא יודע באיזה שלב אך הוא קיבל דלקת ריאות כי היה מונשם למשך תקופה והרופאים אמרו שיטפלו באנטיביוטיקות חזקות ולא צלח נפטר כתוצאה מספסיס כתוצאה מ vap עכשיו אמרו לנו במהלך שהייתו שצריך לעשות פיום קנה אך אף פעם לא הביאו לנו מסמכים לחתום למרות שהיה אבוטרופוס עליו, הרופא אמר שצריך שיקבל טיפול אנטיביוטי שבוע בערך ורק אז נראה מה קורה אך לא עשו כלום חוץ מלהגיד שצריך פיום קנה ולא עשו או הביאו מסמכים לחתום עליו. השאלה היה אפשר למנוע את זה עם היו עושים את פיום? תודה

04/11/2018 | 15:06 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ניתן להגיע למסקנה זו על פי התיאור שלך. פיום קנה לכשעצמו לא מונע דלקת ריאות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב