הנשמה והרדמה בטיפול נמרץ

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

01/10/2018 | 17:16 | מאת: שושי

בתי בת 42 היתה מורדמת ומונשמת במחלקת טיפול נמרץ... עקב חיידק בריאות והתקף אסטמה קשה. ההרדמה וההמשמה היו לאורך 3 ימים. מאז הדופק שלה מאוד נמוך בסביבות 50 . האם זו תופעת לוואי...כמה זמן לוקח עד שהדופק מתייצב ונעש תקין. במידה ורינה תופעת לוואי מה אתם ממליצים ?...תודה רבה

04/10/2018 | 16:08 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, דופק איטי אינו תופעת לוואי של הנשמה מלאכותית. יש לחפש סיבה לכך בתרופות שהיא נוטלת או במצב הלב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב