צריבה בעור סביב פי הטבעת וכאבים ברום הבטן

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

28/08/2018 | 13:37 | מאת: ויס קלרה

סובלת מצריבה בעור סביב פי הטבעת שום משחה לא עוזרת נוסה טראמאדקס כמעט נחנקתי נוסה לידוקאין נהיה לי רע ממנו בזריקה נוסה אלטרולט התעלפתי ממנה ליריקה עושה לי רע וגם סימבלטה לוקחת ציפרלקס חצי כדור מנסה לעלות יתכן שזה גם גורם לצריבה לא עוזר לכאבי י הצריבה סובלת מאד יש לי דיספפסיה פונקציונלית מעי רגיז בזמנו ירדתי הרבה מאד במשקל והעור התייבש מאד גם יש לי כאבים ברום הבטן מהדיספפסיה שום סותר חומצה לא עוזר כי זה פונקציונלי מה ניתן לעשות אני בדכאון וחרדה מהמצב

28/08/2018 | 14:54 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בעיית צריבה בעור בפי הטבעת היא בתחום הטיפול של רופא עור. יתכן שקיימת בעייה כירורגית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב