עייפות אחרי הרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

07/07/2018 | 16:40 | מאת: איתי

ביום רביעי האחרון עברתי ניתוח להוצאת ציסטה מכף היד בהרדמה מלאה. ואני עדיין מרגיש בעיקר בשעות הצהריים חולשה ועייפות נוראית, מעט הרגשה של חוסר איזון גם וקצת קושי במיקוד הראייה. האם יכול להיות קשור להרדמה?

09/07/2018 | 13:29 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מאחר שמדובר בניתוח קצר יחסית, יתכן שהסטרס לפני הניתוח וחלק מתרופות ההרדמה יכולים להסביר את החולשה. אבל, אם היא נמשכת מעבר למספר ימים, יש להיבדק על ידי רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב