אי נוחות בחזה וגב במשך שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

03/06/2018 | 13:47 | מאת: אי נוחות בחזה

בערך שלושה שבועות אני מרגיש הרגשה מוזרה בחזה כמו התכווצות בזמן נשימה ודקירות בעיקר במאמץ בעיקר בצד שמאל אבל גם בצד ימין לפעמים עוד יש כאב קטן בחזה בזמן סיבוב הראש לצד ימין בעיקר בישיבה בוצעו בדיקות דם בדיקת אקו לב ותצלום ריאות וכולם יצאו תקינות לחלוטין מתאמן בערך שנתיים בחדר הכושר בעיקר משקולות ואימוני כוח כל הסימפטומים התחילו לאחר ששתיתי קדם אימון והתחילו אצלי סחרחורות במהלך האימונים בנוסף קיימים כאבים בגב שיעול יבש בעיקר וקצת ליחה לפעמים

03/06/2018 | 16:57 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ על המשך מעקב מבחינת הלב ובנוסף יש לבדוק האם הסיבה לכאבים היא שינויים בעמוד השדרה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב