שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

21/04/2018 | 12:15 | מאת: חסוי

שלום לד"ר היקר. אני אמור לעבור עקירת שן בינה כלואה, אבל אני מאוד מפחד מהכאבים של ה"אחרי". מה דעתכם? אין ניתן להפחית כמה שיותר את הכאב, והאם הוא כל כך נורא? האם יש משהו שניתן להגיד לרופא המנתח טרם ביצוע העקירה על מנת שהכאב יתמזער? תודה רבה.

23/04/2018 | 14:13 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, הרדמה של אזור העקירה המתבצעת על ידי הרופא המבצע בדרך כלל מונעת כאבים בשעות הראשונות אחרי העקירה. לאחר מכן מומלץ ליטול תרופות נגד כאבים. סביר להניח שהרופא ימליץ עליהן. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב