שאלה על טשטוש לילדה בת 13

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

18/02/2018 | 11:54 | מאת: קלריסה

שלום, בתי בת 13 אמורה לעבור טיפול שיניים בטשטוש עקב חרדה דנטלית. זאת הייתה המלצת הרופאה. בבואי תאם לכך תור בבית חולים נאמר לי ע"י המזכירות שבגילה לא ניתן טשטוש לצורך טיפול שיניים אלא הרדמה כללית ממנה כמובן אני חוששת מאוד עד כדי היעדר שינה בלילות. האם זה נכון שסדציה מיועדת רק לילדים קטנים בטיפול שיניים?. ואם יהיה צורך בהרדמה כללית. האם מדובר בסיכון גבוה? תודה, מהאמא הדואגת...

18/02/2018 | 16:07 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, טיפול בהרבה שיניים בילדים בגיל כזה מתבצע בדרך כלל בהרדמה כללית. בילדה שבדרך כלל בריאה, ללא מחלות רקע, הרדמה המבוצעת על ידי רופא מרדים מיומן ומנוסה כרוכה בשיעור סיבוכים נמוך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

19/02/2018 | 08:35 | מאת: תודה רבה לך

פרט כאן את שאלתך למומחה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב