ויטמינים של צנטרום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

12/09/2004 | 21:27 | מאת: מירי

קניתי את הויטמינים של צנטרום והרוקחת שאלה אותי איזה אני רוצה - תוצרת הארץ או תוצרת שוויץ. האם יש הבדל בינהם (חוץ מהמחיר כמובן-תוצרת החוץ עולה יותר ב-15 ש"ח) מה יותר עדיף תוצרת הארץ או חוץ? אודה לתשובתכם.

16/09/2004 | 21:09 | מאת: אופיר

שלום מירי, אם את מחפשת איכות הייתי ממליץ לך בכלל לעבור לחברה אחרת שמוכרת מולטי ויטמין עם כמות כמעת משולשת של ויטמינים ומינרלים חיוניים הכוללים בניהם הרבה נוגדי חמצון קריטיים. אם את מעוניינת בשיפור הבריאות, צרי קשר (: שנה טובה ובריאה! אופיר - 052-8358206 / 03-6025210

18/09/2004 | 01:37 | מאת:

מירי שלום, יש לבדוק את תכולת הויטמינים והמינרלים בתכשירי המולטיויטמין השונים ולוודא שהם מכילים עד 100% מהקצובה היומית המומלצת. בברכת שנה טובה רונית ענבר

24/09/2004 | 00:16 | מאת: רוחי

עצוב לי לראות את התשובה של מנהלת הפורום. הקצובה היומית הוקמה ונועדה כדי שלא יהיו מחלות חסר ויטמיני לדוג הברי ברי (סיפור רמדיה) ורונית יקירתי את ניתקלת במחלות הללו? צפדיה רככה? אנשים הנוטלים מולטי וויטמין אינה מעוננים לא לחלות במחלת חסר כי אם לשפר את איכול חייהם ובשביל כך צריך מינונים גבוהים פי כמה משל הקצובה היומית. בכלל שימי לב במחקרים שנעשו על נוגדי חמיצון והניבו תוצאות מרשימות המינונים לא היו קרובים לקצובה היומית אז בבקשה. אפילו צנטרום הוציאה מולטי סוף סוף חדש עם ינונים יפים של וויטמינים. אני עדיין לא ניתקלתי בסובלים מעודף וויטמינים ואת?