יישור של הלרדוזיס ................................

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

16/11/2016 | 03:06 | מאת: מאיה

שלום רב דר פלטנר, הנני בת 34, שנה לאחר כריתת מעי דק, התחלתי להרגיש נימול בגפיים, מגרנות בצד שמאל. תוצאות צילום יישור של הלרדוזיס, היצרות קלה בין החוליות בגובה של C6-C5.ה EMG תקין. לפני 4 שנים עשיתי פיזיותרפיה על צוואר העליון תפוס אך ללא ידיעה שמדובר בתופעה הזו. האם ניתוח הכרחי? האם יכול להיות שמדובר בגידול? מה התנהלות במצבים כאלו? תודה מראש

מאיה שלום, בעיות הצוואר שלך דורשות בדיקה יסודית הכוללת את הרגלי היציבה, העבודה , השינה וההתעמלות שלך. לאחר הבדיקה אני ממליצה על טיפול בכירופרקטיקה עדינה הכוללת מכוונן קינטי , טכניקת STT- soft spinal tissue treatment ואביזרי אורתופדיה מתאימים כגון כרית לצוואר ולגב העליון. הרבה בריאות ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב קליניקה לכירופרקטיקה, רפואה משלימה, גלי הלם, כריות ומדרסים אורתופדיים גבעת שמואל - 03-5324702 קריית טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב