גיבנת

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

26/10/2016 | 22:53 | מאת: ר

שלום, בת 32 תמיד הייתה לי יציבה מוזרה בה האגן נמצא קדימה מהרגליים (מקווה שאני מובנת) בנוסף יש לי בצוואר שתי "נקודות שבירה" שניראות כמו גיבנת. רוצה לעשות תרגילים לשיפור הגב כי הוא כואב ואסאטטית נראה לא טוב. אשמח להמלצות על תרגילים שעוזרים. אורח החיים שלי כרגע הוא מאוד כפוף מחפשת מה לעשות בהפסקות... תודה רבה

שלום, כדי לקבל ייעוץ רציני ומשמעותי, אני ממליצה לך להגיע לקליניקה שלי. באינטרנט קיימים תרגילים רבים אך חשוב שבעל מקצוע יתאים לך את הרגילים הנכונים ויפקח עליך. בנוסף, חשוב מאוד לבדוק אותך ואת עמוד השדרה והיציבה שלך, להתאים לך מדרסים ומוצרי שינה ולשפר את מצב החוליות. ד"ר אורלי פלטנר המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-5324702, קריית טבעון - 077-4195800 בברכה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב