שאלה לגבי כאבים בגב תחתון וכן ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/09/2016 | 23:43 | מאת: יעקב

שלום וברכה אני בן 22.5 אני סופר סת"ם ורוב היום יושב ולומד, מזה כשנה אני מרגיש כאבים בגב תחתון בצד ימין וכן ברגל ימין. שאלתי היא, האם יש קשר בין כאבי הגב התחתון בצד ימין לרגל הימנית והאם כיסא ברכיים יוכל לפתור את הבעיה של הכאבים, וכן אם אפשר טיפים להפחתת הכאבים. או לחילופין עצות לגבי ישיבה ממושכת.

יעקב שלום, נראה שהכאבים שתיארת מקורם מהגב. אני ממליצה לך לקום כל מחצית השעה כדי להקל מהלחץ. אתה יכול לנסות להשתמש בכיסא הברכיים במידה וזה נוח לך, אך מניסיוני זה נוח רק לפרקי זמן קצרים. במקביל כדאי שתלמד תרגילי התעמלות לחיזוק שרירי הבטן והגב. אתה מוזמן להגיע למרפאתי ללמוד את התרגילים המתאימים. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב סניף מרכז - 03-5324702, סניף טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב