דקירות בגב עליון בצד שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

15/08/2016 | 00:31 | מאת: ספיר

היי :) אני בת 24, סובלת כבר מספר שנים (בערך 5 שנים) מדקירות בגב בצד שמאל למעלה. הייתה תקופה שבדקתי את זה (בהתחלה) הלכתי לרופאים וצילומי רנטגן בעיקר אבל לא גילו כלום, בגלל זה הפסקתי לבדוק את הנושא. זה לא משהו בעצם כי הכאב מרגיש כאילו הוא בא מהשריר / עצב. הכאב הוא בגב העליון, טיפה מתחת לשכמות וקרוב יותר לצוואר מצד שמאל. הדקירות לא כל הזמן הן מופיעות לאחר שישבתי הרבה זמן (יכול להיות עם הראש מוטה למטה) או לאחר עבודה עם הידיים (אני עובדת בעבודה פיזית חלק מהזמן). בשנה האחרונה הכאבים בלתי נסבלים, כאשר מתחיל לכאוב לי זה לא עוזב אותי כמה ימים, בנוסף הכאב מקרין לי על הכל יד שמאל, יש לי זרמים וחוסר יכולת להזיז את היד למקומות מסויימים, וכשאני מזיזה את הראש לימין אני מרגישה כאילו אני קורעת לעצמי משהו בתוך הגב. במשך השנים לקחתי תרופות, עשיתי שיאצו, דיקור וכוסות רוח וכלום לא עזר או הקל על הכאב. מה ניתן לעשות? ולאיזה רופא אני צריכה ללכת כדי להתחיל ולבדוק את זה שוב? תודה רבה!!

ספיר שלום, כיוון שציינת שכבר הלכת לרופאים ולטיפולים שונים מתחום הרפואה המשלימה, אני ממליצה לך להגיע לד"ר לכירופרקטיקה. הטיפול בתחום זה הינו בחוליות ומיועד לכוונן את החוליות למקומן הטבעי. במרפאתי אנו משלבים גם טכניקה לרקמות הרכות המכונה STT , לימוד תרגילים, יציבה נכונה והתאמת כרית אורתופדית. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-5324702, קריית טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב