כאב בנקודה מסוימת

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

30/07/2016 | 20:08 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 45 מזה כמה חודשים יש לי כאב בנקודה מסוימת בגב באמצע הגב בצידי עמוד השדרה זה כואב בכל מצב ישיבה הליכה ובמיוחד בשינה לפעמים זה מקשה על הנשימה ולפעמים מקביל לנקודה בבית החזה קבלי ארקוקסיה אטופן ברקסין רקוסט שום דבר לא עוזר כאב איום ונורא יש לציין שיש לי פיברומיאליה לא במעקב ולא מטופלת האם יש קשר? תודה מראש

אתי שלום, מחלת הפיברומילאגיה יכולה לגרום לכאבי שרירים , רגישות בנקודות מסוימות, תחושת קשיות בבוקר, עייפות ועוד. לא בטוח שהכאב המקומי העז קשור לכך, כדאי לבצע צילום לבירור ובמידה והכל תקין לגשת לד"ר לכירופרקטיקה לבדיקת החוליות ולטיפול . בברכה ד"ר אולרי פלטנר-כירופרקטית

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב