כאבים חזקים עקב זריקה בישבן

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

21/07/2016 | 00:21 | מאת: נירו

שלום לפני שבוע וחצי קיבלתי זריקה בישבן (אביטרן) עקב גב תפוס . כאב הגב עבר אבל כואב לי נורא חזק בישבן. בעיקר כאשר אני משנה תנוחה מעמידה לישיבה ולהיפך מה פשר הכאב ? ומה ניתן לעשות?

נירו שלום, הסיפור שלך ממחיש את הבעייתיות בטיפול בזריקות נוגדות כאב המיועדות בעיקר להשקיט את התסמינים. הטיפול הנכון אמור להיות במקור הבעיה, כאשר לרוב הבעיה בגב מכנית וצריך לטפל בה באופן ידני ולשפר את מצב המפרקים של עמוד השדרה. אני ממליצה לך להגיע לבדיקה ולטיפול אצל ד"ר לכירופרקטיקה, בעלת הסמכה ממשרד הבריאות. אתה מוזמן להגיע למרפאתי לבדיקה ובמידת הצורך להמשיך בטיפול הכולל כירופרקטיקה, עיסוי שדרתי STT, תיקון לקויות יציבה ולימוד תרגילים לשיקום הגב. כמו שאמר היפוקראטס אבי הרופאים "הבט אל עמוד השדרה כי שם תמצא את שורש הבעיה" הרבה בריאות ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל- 03-5324702, סניף קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב