עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

21/06/2016 | 00:53 | מאת: דניאלי

ום רב בת 36. כאבים ובעירה בבית החזה בחודשיים האחרונים. במרכז בעיקר עם נטייה שמאלה. שללו קשר ללב-אקג אקו ארגומטריה... כעת משערים שזה מהקיבה אבל סותרי חומצה לא עוזרים.הכאבים לא נוטשים ותחקיר מזון לא מצא קשר. רופא המשפחה העלה השערה שזאת דלקת בצלעות בית החזה ורצית לשאול האם זה יכול להיות? כאב חודשיים.בוער ולפעמים כןאב מקרין לגב וליד. אני אחרי דלקת ריאות קשה וסינוסיטיס קשה.קיבלתי טאבניק ואז טיפול הומואפתי חזק שגרם ללילה לרדת והוה אמור להשתחרר אהל ירד וכנראה לא יצא...האם נשמע הגיוני?איך בודקים ומי עושים?כואב לי וגם מפחיד. זה כואב כל היום בעוצמות שונות.התחיל בהתחלה לכאוב מדי ופתאום בלי הפסקה....

דניאלי שלום, כאב מסוג זה ובמיוחד כאב המורגש ביד ובגב עלול להגיע מחוליות הגב העליון המכונות חוליות דורסליות. אני ממליצה לך להגיע לבדיקה ולטיפול אצל ד"ר לכירופרקטיקה, בעלת הסמכה ממשרד הבריאות. את מוזמנת להגיע למרפאתי לבדיקה ראשונית ללא התחייבות ובמידת הצורך להמשיך בטיפול הכולל כירופרקטיקה, עיסוי שדרתי STT, תיקון לקויות יציבה ולימוד תרגילים לשיקום הגב. ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל- 03-5324702, סניף קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב