כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

19/08/2015 | 19:38 | מאת: נעמה

שלום. מספר ימים עם כאבים עצומים בגב התחתון אשר התפשטו גם למותניים, אגן , ירכיים ובטן. כאבים בכל תנוחה אפשרית בתזוזה ובמנוחה. הייתי בבית חולים ולא מצאו מה המקור לכך (הרבה בדיקות אך לא נבדקתי על ידי אורטופד). כעת עיקר הכאבים בגב תחתון ואגן המשליך לירכיים. יכול להיות שזה פריצת דיסק? תודה

נעמה שלום, מוזר שלא נבדקת ע"י רופא אורתופד ושוחררת כך מבית החולים. יתכן שזו פריצת דיסק אך איני יודעת אם בצעת CT או MRI כי טענת שביצעת הרבה בדיקות. אם הכאב ממשיך את חייבת להגיע לאורתופד. לאחר שתקבלי אבחנה ובמידה ורלוונטי אשמח שתגיעי לטיפול בקליניקה שלי. הרבה בריאות ד"ר אורלי פלטנר המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל 03-5324702, קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב