כאב בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

24/07/2015 | 01:12 | מאת: יהונתן

היה לי כאב בטן מלווה בשילשול חריף ולאחר מספר ימים ניהה לי כאב בעצם הזנב מדוע זה ומהו הטיפול הממולץ תודה

יהונתן שלום, לא נראה לי שקיים קשר ישיר בין הבעיה בקיבה שחווית לבין הכאב המקומי בעצם הזנב. אם הכאב בעצם הזנב עדין ממשיך, אני מציעה שתגיע לבדיקה. כאב בעצם הזנב עלול לנבוע מבעיה מקומית או להיות מוקרן מעצבים המגיעים מרות גבוהות יותר של עמוד השדרה. הטיפול המומלץ כולל טכניקות להפגת הכאב, הקניית הרגלי יציבה נכונים ובמידת הצורך שילוב אביזרים מתאימים ככרית ישיבה או שכיבה. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-5324702, קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב