כאבי גב ושירות קרבי

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

18/12/2014 | 10:27 | מאת: איתי

שלום רב! אני קצין ביחידה קרבית מזה כ-4 שנים. לפני כ-3 שבועות החלו להופיע אצלי כאבי גב+ הקרנת הכאב ליד שמאל, והוחלט להפנות אותי לבדיקת CT. הבדיקה שללה בלט/ פריצת דיסק, אך אובחן אצלי "היפוך קימור לורדוזי" בחוליות c5-c6. אשמח לדעת מה אומר המונח, מהן דרכי הטיפול, והאם המצב מאפשר המשך שירות קרבי. בתודה, איתי

23/12/2014 | 09:56 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, המצא מתאר שינוי בזוית של עמוד השדרה הצווארי מקעור לקמור. יתכן וזה קשור לכאב אותו אתה מתאר ביד. אין כל סיבה להימנע משרות קרבי עקב כך. בהצלחה ורפואה שלמה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב