כאבים והגבלת תנועה במותנית- בגב התחתון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

27/02/2014 | 20:23 | מאת: יפה

בעקבות כאבים בגב תחתון , בעיקר בשכיבה ושינויי תנוחה ביצעתי צילום רנטגן שאלה ממצאיו : זיזים גסים קידמיים ולטרליים בגופי חוליות, מתאים לDISH מה פירוש ? האם ישנה פריצת דיסק ? מהו הטיפול

28/02/2014 | 09:46 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

יפה שלום, DISH זו תופעה של הסתיידות הרצועה הקדמית של עמוד השדרה. הדבר יכול להתאפיין בנוקשות בעמוד השדרה. לא ניתן לאבחן פריצת דיסק בצילום רנטגן. ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לקבל טיפול הכולל מוביליזציות ותרגול חיזוק שרירים. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב