אוסטיאופידים קדמיים ואחוריים גסים C5-C6

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

23/10/2013 | 11:53 | מאת: ירון

התשובה: מבנה החוליות וצורתן שמורים הצרות רווח C5-C6 מלווה באוסטיאופידים קדמיים ואחוריים גסים. ראשית מה ניתן לעשות? האם יכול להשפיע על עצב ולמשוך לכוון ימין של הראש לכדי תחושת אי נוחות מצוואר לרקה בצד ימין?

24/10/2013 | 08:48 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, אכן, בעיות צוואר יכולות לגרום לכאבי ראש כמתואר בשאלתך. ממליץ על טיפול כירופרקטי עם דיקור יבש (מערבי) לשרירים. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב