תשובת סיטי עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/10/2013 | 16:45 | מאת: מhrv

כאבי גב עם הפרעה נוירוליגית שמתבטא בחוסר תחושה בחלק מהאצבעות טיפול סטרואידים ללא שיפור אופציה שניה ניתוח מצרפת תשובת סיטי בגובה l4l5 מודגם בלט דיסק היקפי הלוחץ שק ושורשים יש לציין גם בקע אחורי שמאלי הגורם ללחץ גם על מוצא עצב שמאל תעלה מעט מוצרת מרווח L5 S1 מודגמת היצרות המירווח דגנרציה ובלט דיסק היקפי מודגם זיז גרמי אחורי ושמאלי הלוחץ את השק שורש ומוצא העצב השמאלי התעלה יחסית שמורה השאלה של היא רופאה אלטרנטיבית יכולה לפתור את הבעיה יש לציין שאחרי מתן סטוראידים אין כאבבים אלא הפרעה נוירלוגית מצד שמאל אצבעות רגל תודה

15/10/2013 | 12:35 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, יש בהחלט מקום לניסיון טיפול כירופרקטי בבעיה. אינני יכול להגיב בנוגע לרפואה אלטרנטיבית כי כירופרקטיקה איננה מוגדרת כך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב