משמעות תוצאות EMG

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

24/09/2013 | 16:30 | מאת: מוטי בן משה

אבקש פענוח הממצא: bilateral mild CTS' upper limbsEMG revealed the signs of mild chronic polyradiculopathy' C5 C6' rt-more severe. נשלחתי לבדיקה זו עקב חבלה בצוואר, בכתף ימין ושמאל. החבלה 80 יום לפני הבדיקה. בדיקת US הראתה קרעים חלקיים של SSP דו צדדי עם פס נוזל של ביצפס מימין. מאז החבלה אני סובל מכאבים עזים בראש כולל סחרחורות, כמו כן כאבים חזקים בכתפיים ימין ושמאל כולל בידיים., לפעמים גם נימול בעיקר ביד ימין. הנני בשנות השישים לחיי ומעולם בעבר לא התלוננתי על מיחושים או כאבים כל שהם באברים אלה. חג שמח ותודה גדולה מראש מוטי

09/10/2013 | 17:47 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מוטי שלום, הבדיקה מחשידה לפגיעה עצבית צווארית ובשורשי כף היד משני הצדדים. לאור תלונותיך, ממליץ על ביצוע MRI צווארי. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מרכז רפואי אסף הרופא - צריפין מרפאה לכירופרקטיקה מרכז ליגד 2, המעיין 4, מודיעין 08-9266335 www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב