שאיבת דיסק לבלט דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/09/2013 | 05:43 | מאת: שי ד.

שלום רב, לפני כ-13 שנה עברתי אצל גפשטיין ניתוח דיסק אחרי פריצת דיסק בL5-S1. למחרת היום כבר הייתי בבית ו13 שנה שכחתי מהכאבים. לפני חודשיים התחלתי להרגיש כאבים מוכרים מן העבר הרחוק. עשיתי MRI ומצאו בלט דיסק בדיסק מעל למקום של הניתוח (בL4-L5 הפעם) כאשר המקום של הניתוח הקודם נראה עם שינויים אופייניים לאחרי ניתוח אבל שמור ולא שם מקור הכאבים. הייתי אצל גפשטיין והמליץ לי על שאיבה במקום של הבלט החדש. אציין כי אני עם 3 ילדים קטנים (בן בן שנתיים ו5 חודשים ותאומות בנות שנה) ולא יכול להתנזר לגמרי מלהרים וכו וגם לא ללכת לטיפולים ממושכים. אני סובל במצב של עמידה הרמה וכל פעולה ממושכת ולא סובל במצב מנוחה.. אני יום לפני השאיבה (אמור להיות מחר בבקר) וקצת חושש. שאלתי היא האם בשאיבת דיסק יש גם שינויים וסיכונים לטווח הרחוק ( מעבר לסיכונים המיידים כגון זיהום וכו) והאם כדאי לדחות את השאיבה ולנסות משהו אחר שיש לו סיכוי להקל עליי ולחזור לשגרה מלאה יום-יומיים אחרי. תודה, שי ד. 0546909413

14/09/2013 | 11:46 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום שי אם כבר עברת שאיבת דיסק אני מקווה שאתה מרגיש טוב. בכל מקרה יש פתרון יעיל ובטוח לטיפול בבלט דיסק ללא ניתוח. אפשר באמצעות כירופרקטיקה בשיטת FLEXION DISTRACTION להחזיר את הדיסק למקומו. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב