כאבים בירך

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

27/08/2013 | 21:21 | מאת: אלי

ד"ר שלום זה כחודש אני סובל מכאבים מאד חזקים בירך הקדמי ותחושת זרמים בברך. ציצ\לומי הרנטגן לא הצביעו על ממצא משמעותי. אני בן 60 כבד משקל. רופא אורטופד שבדק אותי משער שמדובר בלחץ על העצב lfcn ושלח אותי לבדיקת אי אם גי. בהנחה שמדובר אכן בבעייה עצבית האם האי אם גי אכן יאמת את האבחנה הזו. מה הפתרון כמובן מלבד הרזייה ? תודה

14/09/2013 | 11:57 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אלי, ניתן לטפל בבעיה ע"י הסרת לחץ מאזור הגב התחתון, האגן והמפשעה. רצוי להוריד משקל, להמנע מחגורה צמודה מדי וארנק בכיסים הקדמיים. מומלץ לעשות פעילות גופנית מתונה כגון הליכה, שחיה או פילאטיס. טיפול כירופרקטי יעזור להסיר לחץ מעמוד השדרה ומהעצבים. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב