כאבי גב וברכיים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

24/07/2013 | 22:01 | מאת: מעין

שלום רב, ילדתי לפני 11 חודשים, בלידה קיסרית לא מתוכננת לאחר 10 שעות בחדר לידה עם אפידורל. לפני כחודש התחלתי להרגיש כאבים חדים בגב התחתון, ממש כמו תחילתם של צירים, הכאבים באו בגלים במשך יום אחד ועברו. אתמול והיום שוב חזרו הכאבים (אני לא אמורה לקבל מחזור, בדיוק סיימתי ומעולם לא חוויתי כאבי מחזור.) האם זה קשור לאפידורל? האם יש צורך להבדק? האם זה קשור ללידה שהייתה קשה ואם כן, מדוע הכאבים מופיעים רק עכשיו? מלבד זאת, אני סובלת מכאבים קשים בברכיים שהחלו מספר שבועות לאחר הלידה ונמשכים עד היום. קשה לי להתכופף ולהשען על הברכיים, לשבת ישיבה מזרחית ולעיתים אפילו כואב לי מתוך שינה או בישיבה ממושכת כשהרגלים נמצאות באותו מצב הרבה זמן. רציתי לשאול ממה זה נובע ומה עלי לעשות בעניין. תודה רבה

30/07/2013 | 14:56 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מעין שלום, בלתי אפשרי לומר לך מה הסיבות לכאביך הן בגב והן בברכיים. אני ממליץ שתיגשי לאורטופד או כירופרקט לצורך בדיקה מקיפה וקבלת טיפול הולם. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב