דלקת בשריר או עצב בגב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/06/2013 | 18:17 | מאת: מיטל לוינשוס

שלום רב, שמי מיטל ואני סובלת נ2 פריצות דיסק בL4 וב L5. ובנוסף בעקמת ( כל הממצאים הללו אחרי צילום סיטי ) אני בת 32 ואחרי 2 לידות. שאלתי היא לפני כ3 שבועות ניתפס לי הגב התחתון בצד שמאל והכאב הקרין לי גם לרגל שמאל . לא טיפלתי בזה מפני ששום טיפול/ זריקה/כדורים לא עזרו לי וכנראה שזלזלתי והחמיר המצב וכרגע אני סובלת מכאב כרוני בצד שמאל למטה אשר עדיין מקרין לרגל שמאל והכאב אינו מרפה מהרגע שאני מתעוררת ועד שאני ישנה. הכאב מגביל אותי בישיבה וגם בעמידה ושום תנוחה בשכיבה אינו נוח ובנוסף אני עדיין עקומה מעט ומוגבלת בתנועה ( לא יכולה לטפל ולהרים את ביתי בת ה5 חודשים) האם זה דלקת בשריר או בעצב? במידה וכן מה הטיפול הרצוי? ( אמבט חם , כירופרקט וכדומה) בתודה מראש מיטל לוינשוס

16/06/2013 | 13:24 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מיטל שלום, לפי תיאורך הבעיה נשמעת לי כגירוי לשורש אחד העצבים בגב תחתון (ככל הנראה עקב פריצת דיסק). ממליץ לגשת בהקדם לכירופרקט לצורך אבחון וטיפול הולם. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב