בדיקת CT

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/04/2013 | 09:01 | מאת: מרט

שלום ד"ר עשיתי בדיקת CT ע"ש מותני והתוצאות הם:בגובה L4-L5 בלט אנולוס היקפימשיק לשק התקאלי בגובהS1-L5 בלט דיסק היקפי משיק לשק התקאלי לסיכום:דיסקופטיות מתונות בגבהים L5-S1,L5-L4 לא נצפה לחץ שורשי.השורשים הסקלרים שמורים. מה כל זה אומר איך לטפל בבעיה האם זה משהו רציני ואסור לי לעסוק בספורט. תודה

18/04/2013 | 13:49 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מרט שלום, פעילות ספורטיבית היא גורם חשוב לשמירת הבריאות. אי אפשר על סמך CT בלבד לקבוע את חומרת הבעיה. ממליץ לגשת לכירופרקט לקבל אבחון וטיפול מתאים. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב