ct c5-6 c6-7 בלט דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

15/02/2013 | 09:01 | מאת: מוטי

להלן תשובת CT שקיבלתי ct ע"ש צווארי בלט דיסק אחורי מרכזי מינימאלי עם לחץ קל על קדמת השק הטקלי, אין לחץ משמעותי :C5-6 במרווח במהלך של שני השורשים. מרווח דיסקלי מוצר, זיזים אחוריים קלים במיוחד מרכזיים בגופי החוליות הסמוכות. :C6-7 במרווח בלט דיסק אחורי עם בקע מרכזי קל עד בינוני גורם ללחץ על קדמת השק הטקלי. אין לחץ משמעותי במהלך של שני השורשים. .C5-C6- התרשמות : בלט דיסק אחורי מרכזי מינימאלי ב .C6-C7 שינויים ספונדילוטים אחוריים קלים בגופי חוליות ובקע דיסקלי מרכזי בגובה האם אפשר הסבר יותר פשוט מה יש לי ומה אפשרויות הטיפול , פשוט אני סובל מכאבי תופת בגב ובמיוחד ביד ימין . תודה על התשובה. יש לציין שמאתמול אני מטופל בברסקין ומורפין 15 מ"ג לאחר שארקוקסיה ואוקסיקוד כמעט ולא עזרו לי.

01/03/2013 | 23:28 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום מוטי, החוליות בצוואר קרובות מדי זו לזו, לוחצות על הדיסק וגרמו ללחץ של הדיסק על העצבים (פריצת דיסק). ניתן לטפל בכך ביעילות ע"י כירופרקטיקה. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט

01/03/2013 | 23:56 | מאת: מוטי

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב