פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

15/02/2013 | 00:43 | מאת: אור

שלום אני בן 27 סובל 4 שנים מפריצת דיסק עם צליעה קלה עשיתי physcaltherpay וגם תרופות Nsaids לא כל כך עזר בדיקת c.t herniated disc minor l4-l5 and l5-s1 בחודש האחרון הכאב נהיה חזק .בקושי נרדם בלילה לקחתי arcoxia 90mg ו tramadol ןתוך שבוע אין כאבים בכלל כל הכאב נעלם פתאום ..האם הכאב יחזור או שזה זמני כי אין גם צליעה (אולי נגרם זיהום באיזור הדיסק שהשפיע על העצב והכאב התחזק) . תודה רבה

01/03/2013 | 23:25 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אור, בפריצת דיסק ההכאב נגרם מלחץ על העצב בשלוב עם דלקת סביב העצב. התרופות הורידו את הדלקת ולכן יש הטבה במצבך. בכל מקרה על מנת למנע התקף נוסף כדאי לטפל בעמוד השדרה ע"י כירופרקטיקה לשפר את תפקוד הדיסק ולחזק את הגב ע"י תרגילים ספציפיים שינתנו לך. בהצלחה, ד"ר יובל געש, כירופרקט

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב