בעיית צוואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

07/10/2012 | 09:08 | מאת: כואבת

בת 49 סובלת מכאבי צוואר ימין עם הקרנה ליד ימין ממצאי MRI מהשבוע האחרון מלחיצים אותי עד בכי.. אין עדות לתמט או תזוזה.. תעלה ספינלית תקינה. בוגבה C4-5 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי. בגובה C5-6 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי. חוט שדרה בעובי מבנה ואותות תקינים. מודגמת ציסטה על שם שמורל בחלק עליון של גוף חוליה C6 לסכום בלטי דיסק קלים כמתואר שינויים ניוניים בC6. אני עובדת מול מחשב חצי יום. מה עושים? איך מטפלים או מקלים? ומה יהיה בעתיד...? מפחיד אותי כי זה צוואר... הרופא שלי בחול...ואשמח לכל מיידע או עזרה הכוונתית

12/10/2012 | 23:25 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום לכואבת, ראשית אני רוצה להרגיע אותך, יש פתרון לבלט דיסק בצוואר. טיפול כירופרקטי מסיר את הלחץ מהדיסק וגורם להעלמות הבלט והעלמות הכאבים. בהמשך את צריכה לחזק את שרירי היציבה ולעשות תרגילי שחרור ומתיחה על מנת למנע עומסים על עמוד השדרה. פני לכירופרקט באזור מגורייך ליעוץ וטיפול. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב