פריצת דיסק לפי EMG

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

30/06/2012 | 17:03 | מאת: אילן

בן 44, סובל מכאבים בברך ימין בקדמתה מה שנקראת פטלופמורל סינדרום. עברתי פיסיוטרפיה ארוכה שסידרה את הברך מבחינה מוטורית ומכאנית. ההבדל המשמעותי שנותר הוא הקף הירך הימיני ביחס לשמאלי ב 2 ס"מ פחות למרות עבודה מאסיבית על כל הרגל מבחינת חיזוק השרירים. רואים גם שהראש המדיאלי של הקאודריספס חלש. בשל חולשת השרירים בצד ימין ביחס לשמאל, כניראה שישנם גם כאבים סביב הפיקה. ב EMG ניצפה כי ישנו בלט בין חוליות l3-4-5. חשוב לציין כי אין לי כאבי גב תחתון. האם כירופרקטור מיומן יכול להחזיר את החוליות למצבן הראשוני? האם זהו תהליך ארוך ומורכב? אשמח לדעת.

05/07/2012 | 13:25 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אילן, כירופרקט יכול לשפר את תפקוד עמוד השדרה והעצבים עד להחלמה מלאה. צריך לבדק את חוליות עמוד השדרה כדי לדעת האם הבעיה קשה או קלה. בדרך כלל כדי לראות תוצאות צריך בין 4-10 טיפולים. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב