אחוזי הנכות

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

28/06/2012 | 17:57 | מאת: יגאל

שלום רב! לפני מספר שנים נפגעתי בעבודתי, המל"ל קבע לי 19%. הרגשתי החמרה ועברתי CT ן-EMG:תוצאות L3-L4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק L4-L5 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק. קיים חשד ללחץ על עצב ההיקפי השמאלי. L5-S1 בלט דיסק אחורי מרכזי ולטראלי יותר משמאל עם לחץ על השק הדוראלי ועל העצב ההיקפי השמאלי. EMG - THE STUDY SUGGEST RT.CHRONIC DENERVATION AT THE L5-S1 LEVEL, ACUTE DENERVATION AT THE LT.L2-L3 LEVEL, CHRONIC DENERVATION AT THE LT.L5 LEVEL. MAY SUGGEST ROOT LESION. יותר מפורט:  TRIBAL S1-S2 RIGHT MEDIAL GASTROC - MOD INACT NEUR LEFT EDB DEEP PERONEAL L5-S1 MOD INACT NEUR RIGHT EDB DEEP PERONEAL L5-S1 - MOD INACT NEUR LEFT AT - DEEP PERONEAL L4-L5 - MOD INACT NEUR RIGHT AT DEEP PERONEAL L4-L5 - MOD INACT NEUR LEFT VASTUS LITREALIS - FEMORAL L2-L3-L4 - ACUTE PART DEN הליכה בקושי עם גרירת רגלים פלוס כאבים בגב ורגליים וחוסר תחושה. רציתי לשאול - עד כמה רציני המצב? ומה אחוזי הנכות המשוערים (פלוס-מינוס) יש לי? תודה.

05/07/2012 | 23:09 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום יגאל, הפורום הזה לא עוסק בנושא של אחוזי נכות. הבעיה שאתה סובל ממנה ניתנת לטיפול ע"י כירופרקטיקה. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב