עקמת קלה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

01/06/2012 | 13:50 | מאת: יצחק

בן 20 כבר תקופה של חצי שנה שהגב שלי תפוס ומידי פעם יוצא לי קנאקים בגב התחתון עם הזמן החלו לי מי חריקות באזור הכתף והשכמה בצד ימין עקב כך הלכתי לאוטופד הוא בדק ואבחן אצלי עקמת קלה קמורה שמאלה הוא אמר לי שהיא קטנה ואין לה משמעות ואפילו לצילום לא שלח אותי ונתן לי רק הפניה לפיזוטרפיה במקרה שיהיה כאבים שאלותי הם: 1 האם בגיל כשלי עדיין יש סיכויי שהעקמת תיגדל??? 2 האם הקליקים והחריקות קשורים לעקמת? 3 אני נמצא בתקופה של דיכאון ולחץ עקב אין אונות והפחד שלי שזה יכול להיות מפגיעה בעצב אין לי סימנים משונים בפין רק אין זקפה מלאה האם יתכן שהעקמת הקלה גורמת לפגיעה עצבית בפין????? תודה דוקטור ומחילה על השאלה הארוכה....

03/06/2012 | 21:24 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום יצחק, העקמת אינה מחמירה בגילך. קליקים וחריקות הם סימו ללחץ ועומסים שנוצרו בעמוד השדרה, יתכן שזה כתוצאה מהעקמת או מיציבה לקויה. ניתן לטפל בכך באמצעות כירופרקטיקה. אין קשר בין העקמת לאין אונות. ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב