ספונדילוליזיס+ספונדילוליסטזיס

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

23/05/2012 | 14:49 | מאת: תהילה

שלום רב, עקב כאבים חזקים בגב תחתון הופנתי לביצוע סיטי+מיפוי עצמות. ממצאים של מיפוי עצמות: קליטה מוגברת חוליה L5. ממצאים של CT ע"מ מותני מיום 5/2012 הממצאים:ספונדילוליזיס+ספונדילוליסטזיס דרגה 2 ב- L4 L5  +בלט אחורי ימין L5. בשנת 2002 בוצע CT ע"מ מותני אם אותם הממצאים- אך בדרגה 1 שאלתי היא: מה ההשלכות של ממצאים אלו ואיזה טיפול ניתן לעשות, האם המצב מצריך ניתוח? נ.ב: סובלת גם מאוסטופורוזיס. (הגיל של 42). תודה מראש - תהילה

03/06/2012 | 21:43 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום תהילה, מומלץ לפנות לבדיקת כירופרקט שיראה אם הוא יכול לסייע לך. בנוסף כדאי לחזק את שרירי היציבה בהתעמלות מסוג פילאטיס/שחיית חתירה/גב. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב