כאב בגב ימין מעל הכלייה באיזור הצלעות

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

07/04/2012 | 16:19 | מאת: בילי

שלום רב, מזה כשבוע יש לי כאב בצד הימני בגב, מעל הכלייה, כאב סטטי עמום בד"כ אבל הופך לכאבי תופת כשאני משתעלת או מתעטשת, או כאשר אני עושה תנועה פתאומית עם הגב (אין הגבלת תנועה אם אני עושה תנועה איטית). הכאבים נרגעים בזמן מנוחה ומתגברים בזמן פעילות. לפני כשבוע היה לי סופ"ש עמוס פעילות והיה גם לחץ על הצלעות במהלך ריקוד (בן זוגי הרים אותי)אבל אז לא הרגשתי שום כאב. הכאב הופיע יום לאחר הריקוד, לאחר שנחשפתי למזג אוויר קר, והשתעלתי המון. מה זה יכול להיות?

13/04/2012 | 15:21 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

בילי שלום, כאבייך יכולים לנבוע מגירוי דלקתי במפרקי עמוד השדרה, כאב שרירי או בעיית דרכי השתן. ממליץ לגשת לבדיקה ע"י כירופרקט או אורטופד לצורך הבחנה מדוייקת וטיפול הולם. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב