כאב במפרק הצוואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/11/2011 | 15:32 | מאת: מיכל

שלום אני בחורה בת 27 ובשבועות האחרונים אני חשה בכאב במפרק הצוואר, המפרק התחתון הקרוב לשכמות. כשאני לוחצת עליו אני חשה בכאב המקרין לכיוון מטה של עמוד השדרה לאחרונה גם נתפס לי הרבה הצוואר, כמו כן אני מרגישה שהוא בולט לצד שמאל, כלומר הצד השמאלי של המפרק הצוואר בולט יותר שמאלה ביחס לצד הימיני. מה גם שאני לוחצת על המפרק אני חשה בסחרחורת ( לא סיבובית ) אני לא רואה הכל מסתובב אני מרגישה תחושה כאילו הראש זז, גם בשלושה חודשים האחרונים אני חשה אי יציבות בהליכה, נבדקתי אצל נוירולוג פעמיים והכל היה תקין, האם הכל יכול להיות קשור לכאב המפרק בצוואר שהחל לאחרונה? ומדוע אני מרגישה שהמפרק בולט לצד שמאל?

09/11/2011 | 09:05 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מיכל שלום, כל הסימפטומים שאת מתארת יכולים לנבוע מבעיית צוואר. לפעמים עם בעיית צוואר יש כיווץ שרירים הגורם להטייה של הצוואר לצד אחד וזה גורם לתחושת הבליטה שאת מתארת. ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לקבל טיפול לבעיה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

09/11/2011 | 09:05 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מיכל שלום, כל הסימפטומים שאת מתארת יכולים לנבוע מבעיית צוואר. לפעמים עם בעיית צוואר יש כיווץ שרירים הגורם להטייה של הצוואר לצד אחד וזה גורם לתחושת הבליטה שאת מתארת. ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לקבל טיפול לבעיה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב