כאבים בחצי גוף ימני

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

06/11/2011 | 14:44 | מאת: עידן

שלום רב, אני סבל מכאבי גב אמצע תחתון רק בצד הימני של הגוף ובנוסף מכאבים בצוואר למטה באמצע. לפני כחודש התעוררתי כשיד ימין רדומה לאורך כל היום ולאחר יום כף הרגל המנית כשאני במצב סטטי בעמידה גם נרדמת. ברגל יש שיפור אבל ביד כלל לא אני מרגיש כאילו איבדתי את הכוח הגס ביד למרות שאני עושה איתה פעולות רגילות בלי כאבים אבל אני מרגיש שזו לא היד של קודם. לאחרונה היד נרדמת לי לעיתים יותר קרובים. פניתי לנוירולוגית והיא הפנתה אותי ל CT בטן, CT עמוד שידרה מותני, MRI מוח, SSEP של גפיים עליונות ותחתונות, EMG, ובדיקת ACE לשלילת סרקואידוסיס. יש לציין שעשיתי קודם CT עמוד שידרה צווארי וגבי והתוצאות היו תקינות פרט לשינויים פיברוטיים בפסגות ראות. התוצאות של ה MRI הם: 1)בדיקת המוח תקינה 2) במנח הסגיטלי שבוצעה לעמוד השידרה הצווארי מודגם מוקד בודד היפראינטנסי מאורך בחוט הצווארי בגובה C5-C6. התוצאות של ה CT בטן הם: 1) מוקד היפודנסי זעיר בקוטר כ - 0.3 ס"מ 2) בלתי אחידות של בלוטות הערמונית 3) בלוטות לימפה מוגדלות בשתי המפשעות 4) הסתידות וכלי דם מפוטלים בשק האשכים מימין תוצאות ה CT עמוד שדרה מותני הם: בגוף החוליה D11 הודגם מוקד סקלרוטי זעיר. שאר הבדיקות עוד לא בוצעו אשמח להסבר על הממצאים ומה אני אמור לעשות מכאן ?

09/11/2011 | 09:19 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

עידן שלום, בלתי אפשרי להסביר את הממצאים רק עפ"י מה שכתבת. אתה צריך לחזור לרופאה ששלחה אותך לבדיקות להמשך בירור. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מומחה המעיין 4, מרכז ליגד 2 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב