אפידורל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/11/2011 | 12:33 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, לפני שנה וחמישה חודשים ילדתי הניתוח חירום קיסרי את בני אחרי שעות שהוא לא הצליח לצאת , מאז כף הרגל במיוחד שאני קמה מהשינה לוקח לה זמן ל"עבוד" תחושה לא ברורה הירדמות כזו כתבתי לפורום של פרופסור שמואל עברון שאמר שזה כתוצאה מלחץ העובר לצאת יכול להיות שהוא פגע בעצב ביטוי שאני לא זוכרת כרגע אני רוצה להכנס להריון ולנסות לידה רגילה הוא אמר שהוא לא ממליץ על אפידורל האם יש דרך לרפא את התחושות הללו כדי שאוכל לקבל אפידורל נמצאת בבילבול מהם הפיתרונות {דיקור?, תרופתי} בתודה מראש

03/11/2011 | 16:01 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אמא מודאגת יקרה, אין זה אפשרי לענות על שאלתך מבלי לדעת אבחנה מדוייקת של הבעיה. ממליץ שתגשי לכירופרקט או אורטופד על מנת להיבדק ולקבל איבחון וטיפול הולם. אני לא משוכנע ש"עצב פגוע" בגב הוא סיבה להימנע מאפידורל, זריקה אפידורלית היא טיפול בגירוי עצבי כתוצאה מבעיית עמוד שדרה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ המעיין 4 מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב